SVGSMILEO

SMILEO ON PARIM VALIK AKTIIVSE ELUVIISIGA INIMESELE!

2 minutes minute read | veebruar 28th, 2020

Ma töötan ettevõtja, modelli ja blogijana. Minu päevad ja nädalad on sageli väga kiired ning suurema osa ajast liigun ringi. Kui ma parasjagu ei tee oma igapäevaseid ülesandeid, siis leiate kõige mind tõenäolisemalt kodust töötamast.

Naturaalne ja looduslik

Tahan hoida oma hambad valged ja ilusad, sest sarmikas ja särav naeratus on üks olulisemaid omadusi töötades modellina ja olles aktiivne sotsiaalmeedias.

Minu stiil on üsna naturaalne – mulle meeldib kanda kerget meiki ja hoian oma juukseid loomulikena. Jällegi, tähtis osa minu naturaalsest stiilist on valge ja särav naeratus!

Piiratud aeg

Mul lihtsalt pole sellist vaba aega et istuda tunde hambaarsti tooli peal – ja noh, kas ma pean üldse mainima kui palju raha ma saan kokku hoida hambaid kodus valgendades. Nagu ikka tänapäevase kiire elustiili juures soovivad paljud nagu minagi, et valge naeratuse saavutamine oleks lihtne ja taskukohane. Samas on mulle väga oluline, et ma ei paneks oma hammaste tervist ohtu, seepärast kasutan Smileo tooteid, mis sisaldavad ainult looduslikke koostisosi.

Turvalisus ja ohutus

Avastasin Smileo pärast seda, kui olin otsinud kohalikku ja usaldusväärset kaubamärki, mis müüb taskukohaseid, ohutuid, kergesti kasutatavaid tooteid.

Olen proovinud Smileo sarja tooteid ja pean ütlema, et olen kõikide toodetega äärmiselt rahul olnud. Minu isiklik lemmiktoode on valgendav söepulber, kuna ma armastan kõike seda, mis on võimalikult naturaalne ja orgaaniline. Tean, et võin Smileo tooteid alati usaldada, sest need on täiesti looduslikud ja tõhusad ega kahjusta mu hambaid.

Kuidas mina Smileo tooteid kasutan

Kasutan Smileo hammaste valgendamise komplekti vastavalt vajadusele. Minu arvates on seda kompleti väga mugav kasutada isegi reisidel olles ja töötamise ajal. Tihti on mu aeg piiratud ja seetõttu kasutan valgendamise komplekti samal ajal midagi muud tehes, näiteks isegi siis kui sõidan tööle!

Üldiselt eelistan kasutada ühte toodet korraga, näiteks kasutan ma Smileo valgendavat söepulbrit 1-2 nädal jooksul. Seejärel hakkan jällegi kasutama Smileo hammaste valgendamise komplekti.

Minu arust on mõistlik hammaste valgendamise tsüklite vahel puhkepause teha. Ärge muretsege, teie valge naeratus ei kao kuhugi!